Tag kontakt
img

Lån en Container


img

Lån en Container

Hos SPS Jern og Metal har vi mange års erfaring med håndtering og transport af skrot mm. Læs gerne hvilke type container netop du har brug for. Det kan både være til private og til virksomhed.

Du kan bruge en container til mange situationer. Det kan være små- og store. Vi har flere varianter af container, åbne, lukkede, indendørs og udendørs brug. Uanset om du har brug for opstilling af container i en kort eller længere periode, er du altid velkommen til at kontakte os du er altid velkommen til at kontakte os for den rette løsning. Vi står ligeledes klar til håndtering samt transport af dit jern- og metalskrot, og garanterer markedets bedste skrotpriser.

Hvis du står og mangler en container til skrot, kan du kontakte os for en helt uforpligtende snak. Vi har med garanti en løsning, som passer til dig. Ring til os på +45 48 48 48 78


Hos SPS Jern og Metal ApS låner vi vores container gratis ud til jer, det gælder både private og virksomheder.
De bliver lagt til rådighed i kortere eller længere perioder alt afhængig af behov og indgået aftale. Vi har flere typer af container, derfor også mulighed for at tilpasse vores løsninger til jeres behov.


Krav til lån af container:

  1. Container er kun lavet til jern og metaller
  2. Når i låner vores containere vil det være med den betingelse at det kun er SPS Jern og Metal ApS, som aftager jernet og metallet.