Tag kontakt
img

Skrotning af BilUforpligtende Tilbud På Din Skrotbil


img

Skrotning af Bil

SPS Jern og Metal ApS er en miljøgodkendt ophugningsvirksomhed. Vi har været godkendt hos Dansk Producent Ansvar i flere år, og vi er ligeledes registreret som nummerpladeoperatør hos SKAT.

Vi er ISO 14001: 2015 certificeret. Vi prioriterer derfor miljøvenlig skrot, og har et øget fokus på, at netop din bil bliver skrottet på den mest miljørigtige måde. Desuden bør det nævnes at hos SPS Jern og Metal tilbyder vi en skrotpræmie på op til 30.000 kr. for din skrotbil.


VI STÅR KLAR TIL AT MODTAGE BILER TIL SKROTNING
MANDAG - FREDAG MELLEM 8:00-16:00 OG LØRDAG 10:00-14:00
OG DER ER INGEN TIDSBESTILLING.

Vi tilbyder gratis afhentning i Allerød kommune eller efter aftale. Vi udbetaler din skrotpræmie på den måde du vil have den, dette gælder Kontant, Mobilepay eller via konto overførsel. Desuden sørger vi altid afmelding af dine nummerplader. Dette sker altid samme dag som bilen bliver afleveret. Er du i tvivl, er vil høre mere, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.


HVORDAN SKROTTER DU DINBIL?

- Ønsker du at få skrottet din bil, kan du som registreret ejer af bilen, nemt oprette sagen hjemmefra. Dette kan gøren nemt og enkelt, og det vil samtidig gøre ekspeditionstiden kortere hus os. Se nedenfor for vejledning:

DET ENESTE DU SKAL GØRE ER FØLGE DE 3 TRIN:

  1. Tilgå borger som privatperson eller virk som virksomhed
  2. Søg på ”Skrotningspræmie” og klik på ”Skrotpræmie for bil”
  3. Tryk ”Videre” og du er hermed i gang. Log herefter ind med NemID/MitID
image
0101

Vi står altid klar til vejledning, og vi hjælper gerne med oprettelsen, såfremt dette ønskes på telefon i vores åbningstider. Uden for åbningstiderne er du velkommen til at skrive en mail til os.

Skal vi afhente din bil, er du velkommen til at kontakte os via telefonen +45 48 48 48 78, så vi kan hjælpe med anvisning af transport.

Skrotningsgodtgørelsen på 2200 kr. overføres automatisk til din NemKonto gennem Dansk producent Ansvar. Det skal nævnes, at vi giver Danmarks bedste priser på skrotbiler, og vi tilbyder en skrotpræmie på op til 30.000 kr. for din skrotbil.

0202

Hvad skal du huske når du skal skrotte din bil? Det er egentlig meget simpelt. Vi skal bruge din, og du skal acceptere skrotanmodning via borger.dk som privat, eller via virk.dk som virksomhed. Nemt og enkelt.

VI STÅR KLAR TIL AT MODTAGE BILER TIL SKROTNING, MANDAG-FREDAG FRA 8.00-16.00, SAMT LØRDAG FRA 10.00-14.00. DER ER INGEN TIDSBESTILLING, OG DU ER ALTID VELKOMMEN I ÅBNINGSTIDERNE.

image